FCS koeriers

Spoed en expresse

FCS koeriers, voor als uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming moet zijn. Wij rijden direct nadat u ons gebeld heeft. Wij garanderen een zorgeloze levering binnen de afgesproken tijd en de afgesproken tarieven, zonder tussenstops, exclusief voor !!

Kortom!! FCS koeriers is snel flexibel en betrouwbaar.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Persoonlijk contact
  • Persoonlijke overhandiging
  • permanente controle over de status van de zending
  • scherpe en transparante tarieven
  • prijsindicatie vooraf
  • 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar

Standaard verzending

Veelal wordt uw pakket rechtstreeks bezorgt, maar een combinatie van ritten behoort tot de mogelijkheid.Het afhalen van documenten of paketten gebeurt in overleg.

Fsc Koeriers is een service gericht bedrijf, en als de mogelijkheid zich aandient,( door een combinatie van ritten) dan deelt u mee! U kunt erop vertrouwen dat wij zelfs achteraf bellen om uw voordeel alsnog door te geven. Wij hebben liever een tevreden klant die regelmatig terug komt.

FCS koeriers zorgt ervoor dat “gewoon”transport altijd speciaal behandelt wordt.

Person to person

U wilt uw verzending naar een bepaald persoon sturen zonder tussenkomst van derden?Op de afgesproken plaats en tijd wordt na het vertonen van een geldige legitimatie bewijs van de ontvanger uw vertrouwelijke stukken afgegeven.

Onze service van person to person is zelfs wereldwijd. Uw paketten ( mits aan de voorwaarden voldaan en het aan de wettelijke eisen voldoet aan het land van herkomst, doorvoer of aankomst) worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig en niet uit het oog verloren.

Voor specifieke branches is deze service een uitkomst, denkt u aan: gevoelige onderdelen voor een belangrijke machine, of de mode industrie die haar ontwerp snel en exclusief wil hebben..

Onze medewerkers hebben geheimhoudingsplicht en een VOG, dus zelfs prototypes gaan met ons veilig de wereld over!

overnight service

Wij bieden u een service aan waarbij planning net zo belangrijk is als een deadline.

De kwaliteit van deze dienst garandeert u een betrouwbare tijdsgebonden vervoersvorm waarbij de aflevering eenn dag of zelfs eerder van toepassing is

U belt op werkdagen voor 16.00 uur uw opdracht aan ons door, wij komen dan de zending aan het eind van de werkdag afhalen en zorgen ervoor dat deze op de afgesproken datum, tijd, en plaats wordt afgeleverd.

Of het nu 1 pakket is of meerdere paketten door heel europa, onze motto is UW verzending is ONZE zaak.